Zonder vrouwenrechten geen integratie

Important!

If you are in danger always call 112!

If you don't want to

call 112, call Femina

at 06 287 308 56.

Aanpak Femina werkt!!!
Gemeentes zien meerwaarde Femina
Ruim 35 vrouwen zijn opgeleid als Zuster!

Stichting Femina zet zich in voor de rechten, participatie en integratie van vrouwen die als vluchteling of migrant naar Nederland zijn gekomen.

Femina is opgericht door en voor vrouwen uit de doelgroep.

Openingstoespraak door wethouder Mariëtte de Visser gemeente Het Hogeland tijdens de door de Zusters van Femina georganiseerde Kerstviering. Meer weten over de activiteiten van stichting Femina in gemeentes?

Duur: 00:02:02

Abier vertelt waarom de trainingen van Femina voor haar zo belangrijk zijn geweest.

Duur: 00:00:56

Marzihe en Laila vertellen waarom zij Zuster zijn geworden. Meer weten over de Zusters van Femina?

Duur: 00:00:42

Sociaal spreekuur werkt drempelverlagend
Femina heeft voor AZC’s nu ook ‘Vrouwenkracht’
Al meer dan 300 vrouwen volgden de trainingen!

Mastoora Sultani houdt een toespraakje ter gelegenheid van de certificatenuitreiking in de gemeente Noordenveld. Alle vrouwen die de training ‘In Holland staat mijn huis’ hebben gevolgd, krijgen een certificaat.

Duur: 00:00:42

Masjair uit Soedan vertelt over het belang van het Sociaal Spreekuur. Meer weten over het Sociaal Spreekuur van Femina?

Duur: 00:00:21